Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Episch Nieuw Avontuur Voor De Blauwe Flits

Bekijk nu de eerste officiële Sonic The Hedgehog 3-trailer

Een episch nieuw avontuur voor de blauwe flits

Sega heeft eindelijk de eerste officiële trailer uitgebracht voor Sonic The Hedgehog 3, het langverwachte vervolg op de hitfilm uit 2020. De trailer belooft een episch nieuw avontuur voor de supersnelle blauwe egel, met een heleboel actie, humor en hart.

Sonic, Tails en Knuckles bundelen hun krachten

De trailer begint met Sonic, Tails en Knuckles die samenwerken om de kwaadaardige Dr. Robotnik te verslaan, die is teruggekeerd met een nog gevaarlijker plan. Het trio wordt bijgestaan door G.U.N., een geheime regeringsorganisatie die geobsedeerd is door het vangen van Sonic.

Nieuwe en bekende gezichten

Er verschijnen een paar nieuwe gezichten in de film, waaronder Knuckles' rivaal Mighty the Armadillo en Shadow the Hedgehog, een mysterieuze grijze egel die mogelijk een vriend of vijand kan zijn. De trailer laat ook zien dat Tails eindelijk de kans krijgt om zijn vloog aan te trekken en deel te nemen aan de actie.

Plot en releasedatum

In Sonic The Hedgehog 3 gaat Sonic de confrontatie aan met Shadow, die wordt gedreven door de Chaos Emeralds, krachtige artefacten die hem de controle over de tijd kunnen geven. De film zal op 20 december 2024 in de bioscopen verschijnen.

Bekijk de trailer nu

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan nu de eerste officiële trailer voor Sonic The Hedgehog 3 en laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder.


Comments